140421 Elfsborgs spelarna tackar supportrarna efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Falkenberg och Elfsborg den 21 april 2014 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / Cop 112

Res med till Jönköping på söndag!

Publicerad: 2016-08-23 12:54, Uppdaterad 2016-08-24 17:17

Efter den sköna 4-0 segern så fortsätter veckan med ytterligare två matcher, Gauthiod i Svenska Cupen på torsdag och ny allsvensk match i Jönköping på söndag. Matchen på Stadsparksvallen blir den första där sedan IFE säkrade cupguldet 2001 och många Elfsborgare väntas att göra den endast 8 mil korta resan dit. Res med på årets Vi Tillsammans-resa! 

Datum: Söndagen 28 augusti

Pris: 300:- för resa och matchbiljett ståplats (Inget medlemstvång denna resa) eller 150 kr enbart bussresa.

Sista anmälningsdag: Torsdag 25/8 är sista dagen ni kan anmäla er i bussarna. För att vi ska lyckas att fylla många bussar, se till att få in din anmälan snabbt, det gör stor skillnad för att få snöbollen i rejäl rullning.

ANMÄLAN SKER ENDAST VIA FORMULÄRET PÅ LÄNKEN.

Betalning:

Betalning för bussresa och matchbiljett sker matchdagen.

Borås-bussarnas betalning sköts i Gula Biljetthuset utanför Borås Arena från 09.30. Vi ser helst att ni har jämna kontanter, swish eller kort.

Biljettuthämtning öppnar, var där senast, 10.00 i Borås, så kom i tid! Speciellt ni som vill åka med era kompisar.

Matchbiljetter:

Alla resenärer på denna resa kommer få matchbiljett med i bussresan om man väljer det alternativet. Det ingår i de 300:- ni betalar för resan.

För de som vill fixas matchbiljett själv hänvisar vi till Jönköping Södras hemsida via den här länken.

Pubuppladdning:

Puben O´learys i centrala Jönköping, Västra Storgatan 16, välkomnar alla Elfsborgare före match. Pub-burgare och öl (40cl) för 99 kr.

Se till att få in din anmälan och res med på höstens största supportersatsning! ANMÄLAN SKER HÄR!

Huvudpartners