Medlemsmöte 12 december

Publicerad: 2023-11-28 14:46

IF Elfsborg bjuder in alla medlemmar för sedvanligt fysiskt medlemsmöte den 12:e december kl. 18.00 på Borås Kongress. Medlemsmötet är en möjlighet för medlemmar att ta del av information, utmärkelser och ställa frågor.

Styrelsen och klubbledningen kommer att presentera läget i föreningen och det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter. I vanlig ordning kommer även IF Elfsborgs historiska akademi att välja in nya medlemmar i föreningens Hall of Fame och mycket andra intressanta besök under kvällen.

Frågelådan medlemsmötet
Har du eller ni några frågor till någon i föreningen inför mötet så vill vi gärna att ni mailar dessa till medlem@elfsborg.se fram till och med 10/12, så kommer vi ta med så många vi kan under kvällen och få svar från rätt person på mötet.

Medlemskort 2023 gäller
För att få tillträde till medlemsmötet gäller uppvisande av giltigt medlemskort i IF Elfsborg för 2023. Tänk på att medlemskortet för 2023 även ska sparas och visas upp för att få tillträde till årsmötet 2024. Medlemskortet digitalt hittar du enklast via appen Sportadmin medlemsapp, där man i menyn kan välja medlemskort. Appen till din telefon hittar du HÄR Har du ett fysiskt medlemskort, går det givetvis lika bra att visa upp.

Exklusiv medlemshalsduk finns att köpa
Intersport i Knalleland har våra exklusiva medlemshalsduk med värdeord, där kan kan ni köpa den som medlem. Ni kan också köpa halsduken via länken HÄR för att hämta ut den på Intersport sedan.

Medlem i IF Elfsborg 2024
Medlemskapen för 2024 kommer snart släppas. Ni som är medlemmar 2023 kommer få en avisering skickad till er mail och Sportadmin medlemsapp. För nya medlemmar kommer instruktioner finnas på elfsborg.se och även i sociala kanaler och utskick så snart möjligheten öppnas.

Har du frågor? Kontakta: medlem@elfsborg.se

Medlemsmöte 2023
Datum: 12 december (tisdag)
Plats: Borås Kongress (Akademiplatsen 2)
Tid: 18:00 – ca 20:00 (fika från 17:30)

Huvudpartners