Elfsborgs ordförande Sune Lundqvist under medlemsmöte den 12 december 2023 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / JPIX

Medlemsmöte 2023

Publicerad: 2023-12-13 11:28, Uppdaterad 2023-12-13 16:54

Under tisdagskvällen arrangerades årets medlemsmöte i hybridform från Borås Kongress, med en digital sändning via Youtube. Under cirka en och en halv timme fick IF Elfsborgs medlemmar ta del av ett program med information, samtal och möjligheten att ställa frågor.

Efter att ha hälsats välkomna med en introduktionsfilm från året som gått tog kvällens konferencierer Alexander Siniorg och Sissi Madius till orda för att gå igenom mötets agenda.

Därefter var det dags för den årliga utdelningen av Sven Jonassons Minnesfonds stipendium, som ges till personer runt IF Elfsborg som på ett positivt sätt visat god kamrat- och ledarskap. Eric Sjölin delade i år ut stipendiet, som tilldelades herrlagets Gottfrid Rapp.

Nästa programpunkt var IF Elfsborgs Hall of Fame, som är ett sätt att hylla och hedra spelare, ledare och personer som gjort förtjänstfulla insatser i föreningen. I år välkomnades Johan Wiland in som ny medlem i Hall of Fame, och Joachim Modigh från IF Elfsborgs styrelse intervjuade Johan om hans fantastiska karriär innan han mottog blommor och en tavla. Torbjörn ’Tåbben’ Lindeberg hade även ordnat fram Johans allra sista matchtröja, som han också fick med sig hem.

Ordförande Sune Lundqvist tog över ordet och berättade om året som gått. Det konstaterades att vi tillsammans gjort ännu ett fantastiskt år och blickar framåt mot ett positivt 2024 likväl sportsligt på ungdoms-, dam- och herrsidan som ekonomiskt. Klubbchef Stefan Andreasson följde därefter och berättade vidare om verksamhetsåret 2023 och året vi har framför oss.

Näst upp på scen var damlagets huvudtränare Ismet Tursic samt fotbollsansvarige Jan Ryrlén som fick svara på frågor kring damlagets säsong och kommande kliv upp i division 1. Det var sedan dags för manager Jimmy Thelin att prata om den starka säsongen 2023 för herrlaget, innan även han svarade på frågor.

Frågor från de medlemmar som var på plats välkomnades löpande under kvällen, och innan det var dags att tacka för ännu ett trevligt medlemsmöte presenterade publikrekryterare Alexander Siniorg nuläget i årskortsförsäljningen inför 2024. En viktig punkt han lyfte är att Elfsborgsläktaren på bara ett par veckors försäljning redan har passerat förra säsongens totalsiffra för årskort.

Stort tack till alla medlemmar som antingen var på plats eller följde mötet digitalt!

Huvudpartners