Vi söker redovisningsekonom

Publicerad: 2024-01-02 11:32

IF Elfsborg öppnar nu dörrarna för en engagerad redovisningsekonom att ansluta sig till vårt hängivna ekonomiteam. Som redovisningsekonom kommer du att vara navet i den ekonomiska processen och hantera en bredd av arbetsuppgifter. Du kommer även att vara en nyckelspelare i att förbättra och effektivisera redovisningsprocesser och bidra till utvecklingen av rutiner och arbetssätt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: 
• Löpande bokföring och avstämningar 
• Kund- och leverantörsreskontra 
• In- och utbetalningar 
• Delaktighet i månads- och årsbokslut 
• Delaktighet i årsredovisning och deklaration 
• Stötta verksamheten i ekonomifrågor samt ta fram underlag och uppföljning 

Vem är du?
Vi letar efter en redovisningsekonom med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och gedigen erfarenhet av bokföring och redovisning i en mellanstor organisation. Vi uppskattar prestigelöshet, trygghet, öppenhet och social kompetens. Du trivs med att arbeta strukturerat och noggrant, samtidigt som du behåller helhetsperspektivet. Att arbeta effektivt, ta ansvar och driva förändring är en naturlig del av din personlighet. Du är van att arbeta både självständigt och i team. IF Elfsborg erbjuder en spännande och viktig roll där du kommer att vara en del i vårt ekonomiteam. 

Kvalifikationer
Vi arbetar idag i affärssystemet Business Central samt ExFlow och kunskap i dessa är meriterande. För övrigt krävs goda kunskaper i Excell samt svenska och engelska i tal och skrift. 

Om IF Elfsborg
Den 26 juni 1904 grundades Borås Fotbollslag av nitton tonårsgrabbar. Grundandet skedde i ordenshuset i stadsdelen Landala och detta var fröet till vad som skulle komma att bli en av Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubbar. 1906 blev föreningen medlem i Riksidrottsförbundet och namnet ändrades samtidigt till IF Elfsborg. Idag är IF Elfsborg även mycket mer än fotboll. Vi Tillsammans är samlingsnamnet för IF Elfsborgs samhällsengagemang och föreningens sätt att vara en medspelare i vår region. IF Elfsborg är en ideell medlemsägd förening som verkar för en positiv kraft i samhället. Med sex SM-guld i bagaget, söker vi nu dig som vill bli svensk mästare i redovisning tillsammans med oss!

Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta camilla@elfsborg.se . Ansökan skickas till jobb@elfsborg.se  

Huvudpartners